Subscribe:

Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!

Οι καταγγελίες για τέτοιου είδους περιστατικά κλοπών πριν από λίγα χρόνια θα αποτελούσαν περίεργη είδηση, ίσως μοναδική και πάντως κλοπή χωρίς προηγούμενο. Λίγα χρόνια μετά,  η ραγδαία αύξηση αυτού του είδους των κλοπών δημιουργεί ένα ανησυχητικό φαινόμενο, που αυξάνεται ραγδαία.

Μπιτόνια,
ντεπόζιτα που μπορούν να μεταφερθούν, αλλά και "αφαιμάξεις" πετρελαίου από δεξαμενές σπιτιών και πολυκατοικιών, είναι πλέον στόχοι πρώτης προτεραιότητας για αυτούς, που είτε θέλουν το πετρέλαιο για ιδία χρήση σε αυτοκίνητα και καυστήρες, είτε θέλουν να το…  "σκοτώσουν" στην αγορά.

Η τιμή είναι τέτοια, που υπάρχει περιθώριο για να βρεις πελάτη, να το αγοράσει σε τιμή χαμηλή και ας είναι προϊόν  παράνομης πράξης.

Μάλιστα κάποιοι εφαρμόζουν για την επιτυχία του σχεδίου τους,  ήρεμες τακτικές.

Είτε γιατί δεν έχουν μεγάλα περιθώρια να μεταφέρουν πολλά λίτρα μαζί, είτε για να μην τους καταλάβουν αμέσως οι ιδιοκτήτες των δεξαμενών,  είναι αναγκασμένοι να τα κλέβουν λίγα λίγα κάθε ημέρα.

Τέτοια περιστατικά είναι πλέον καθημερινά σε όλη την Πάτρα, άλλα καταγγέλλονται στην αστυνομία και άλλα όχι.

Έτσι,  μετά τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων,  οι δεξαμενές είναι εκείνες για τις οποίες οι ιδιοκτήτες σπιτιών και οι διαχειριστές των πολυκατοικιών θα πρέπει να λάβουν μέτρα ασφάλειας, αφού η τιμή του μαύρου χρυσού,  ξεπέρασε στην πράξη ακόμα και εκείνη του κίτρινου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου