Subscribe:

Ads 468x60px

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΓΙΑ '' ΚΟΛΟ ΤΟΥΡΕ '' !!!







Ο Κόλο Τουρέ αποδέχτηκε την εξάμηνη στέρηση μισθών που του επέβαλε η Μάντσεστερ Σίτι, όπως ανακοινώθηκε, για την υπόθεση ντόπινγκ που βρέθηκε αναμεμιγμένος.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κόλο Τουρέ, αποδέχτηκε την ποινή στέρησης μισθών για έξι εβδομάδες, που του επέβαλλε ο σύλλογός του μετά το παράπτωμα που υπέπεσε στις αρχές του χρόνου όταν είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Ο Ιβοριανός άσος από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει και πάλι δικαίωμα συμμετοχής, μετά την εξάμηνη τιμωρία που του επιβλήθηκε. Η τιμωρία του ήταν απόρροια ενός χαπιού διαίτης που χρησιμοποιούσε, το οποίο όμως δεν προοριζόταν για να ενισχύσει την αποδοτικότητά του.
«Ακολουθώντας τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, η διοίκηση του συλλόγου είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι στον Κόλο Τουρέ επιβλήθηκε ποινή μη καταβολής μισθών έξι εβδομάδων, η οποία έχει σχέση με την υπόθεση ντόπινγκ που ήταν μπλεγμένος στην αρχή του έτους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πολιτών, διευκρινίζοντας:
«Ο Κόλο αποδέχτηκε την απόφαση και τόσο αυτός όσο και ο σύλλογος επιθυμούν να μπει ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση και να κοιτάξουν μπροστά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κόλο Τουρέ έχει μόνο δύο συμμετοχές στην ομάδα της Σίτι, και αυτές για την διοργάνωση του Λιγκ Καπ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου