Subscribe:

Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!






Το krokodil (κροκόδειλος) είναι ένα ναρκωτικό για φτωχούς και τα αποτελέσματά του είναι τρομακτικά. Του δόθηκε το όνομα από το γνωστό ερπετό διότι τα δηλητηριώδη συστατικά του κάνουν το
 δέρμα φολιδωτό σαν των ερπετών.
Οι χρήστες ουσιαστικά εισάγουν δηλητήριο στο σώμα τους. Σε προχωρημένα στάδια χρήσης, οι επιπτώσεις είναι καταστροφικές, Η σάρκα αποκτά γκρι χρώμα και ξεκολλάει αφήνοντας τα κόκκαλα εκτεθειμένα. Οι χρήστες κυριολεκτικά σαπίζουν μέχρι θανάτου.

Οι Ρώσοι χρήστες ηρωίνης ανακάλυψαν για πρώτη φορά πώς να παρασκευάζουν krokodil πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και έκτοτε υπάρχει μία συνεχής αύξηση στην χρήση του με το ανώτερο ποσοστό να καταγράφεται πριν από μερικούς μήνες. Απ ότι φαίνεται, τους τελευταίους μήνες το ναρκωτικό κατάφερε να εξαπλωθεί και στην δυτική Ευρώπη. Σε χώρες όπως η Γερμανία έχουν αναφερθεί τελευταία κρούσματα θυμάτων που έπασχαν απο τις παρενέργειες που προκαλεί η συγκεκριμένη ουσία.

Τι είναι όμως το Krokodil και γιατί η χρήση του εξαπλώνεται τόσο ραγδαία;
Πρόκειται για την ουσία δεσομορφίνη, μία συνθετική οπιούχα ουσία πολύ πιο δυνατή από την ηρωίνη και η οποία δημιουργείται έπειτα από μια σύνθετη αλυσίδα χημικών αντιδράσεων και αναμείξεων, τις οποίες οι εθισμένοι χρήστες πραγματοποιούν από μνήμης αρκετές φορές την ημέρα. Ενώ η ηρωίνη κοστίζει 20 με 60 λίρες Αγγλίας ανά δόση (σημ. 1 Λίρα Αγγλίας = 1,12 Ευρώ), η δεσομορφίνη μπορεί να παρασκευαστεί από χάπια για τον πονοκέφαλο με βάση την κοδείνη, τα οποία κοστίζουν 2 λίρες το πακέτο και από άλλα συστατικά τα οποία βρίσκονται εύκολα στο σπίτι ή αγοράζονται από το σούπερ μάρκετ σε χαμηλή τιμή.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!


ΠΗΓΗ )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου