Subscribe:

Ads 468x60px

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ!ΜΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!!!!













Ένα νέο φονικό ναρκωτικό έχει κάνει την εμφάνισή του στην Αμερική που «εξαναγκάζει» τα θύματά του να κυνηγούν να φάνε ζωντανούς ανθρώπους αφού πρώτα τους γδύσουν.


Συνέχεια της φρικιαστικής ιστορίας του Ρούντι Γιουτζίν ο οποίος
έφαγε το 75% του προσώπου ενός ζωντανού ανθρώπου που συνάντησε τυχαία στο δρόμο είχαμε και μία μάνα που πήγε να φάει το ίδιο της το παιδί.
Η 35χρονη Πάμελα Μακ Κάρθι από τη Νέα Υόρκη είχε κάνει χρήση του φθηνού ναρκωτικού « Άλατα Μπάνιου» , ένα ναρκωτικό που «κατηγορείται» για τρομερά εγκλήματα και ανθρωποφαγία αλλά επίσης δίνει την ψευδαίσθηση στο άτομα ότι φλέγεται. Λίγη ώρα μετά αφού έκανε τη χρήση της έβγαλε όλα της τα ρούχα ενώ προσπάθησε να γδύσει και το 3χρονο αγοράκι της.
Στην αρχή χτυπούσε το τρίχρονο αγοράκι της με γροθιές και προσπάθησε στη συνέχεια να το στραγγαλίσει. Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να την κυνηγούν τα σκυλιά της γειτόνισσας και έτσι το παιδάκι της έτρεξε προς τον πατέρα του που εκείνη τη στιγμή βγήκε στο δρόμο για να δει τι συμβαίνει.
Ένας γείτονας, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού τράβηξε και τη φωτογραφία που δείχνει τη γυμνή γυναίκα να κατευθύνεται προς το παιδί που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην αγκαλιά του μπαμπά του.
Ενώ έτρεχε κρατούσε από το λαιμό έναν από τους σκύλους. Σε κάποια στιγμή έπεσε στο έδαφος και στραγγάλισε με τα πόδια της το σκύλο.
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων – αυτόπτων μαρτύρων που ήταν σίγουροι ότι ο κύριος στόχος ήταν το παιδί της. Μάλιστα σε μία από τις περιγραφές των κυρίων μαρτύρων ειπώθηκε ότι χρησιμοποίησαν όπλα Taser για να την ακινητοποιήσουν αφού δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά.
Η 35χρονη αμερικανίδα λίγη ώρα αργότερα έπαθε ανακοπή καρδιάς από το σοκ.
Μετέφεραν το 3χρονο παιδί της στο νοσοκομείο για να το περιποιηθούν , ενώ έχει ήδη τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση για να ξεχάσει τελείως αν γίνεται την φρικιαστική πράξη της γυναίκας που το έφερε στον κόσμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου