Subscribe:

Ads 468x60px

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ '' AIDS '' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!








Αύξηση-σοκ στα κρούσματα AIDS καταγράφεται στην χώρα μας, με τους ειδικούς να αποδίδουν την έξαρση του φαινομένου στους χρήστες ενδοφλέβιων ουσιών αλλά και στην ανεξέλεγκτη πλέον πορνεία στην χώρα μας.Είναι ενδεικτικό ότι καταγράφεται 1.160% αύξηση των
 μολύνσεων από τον ιό HIV στην κοινότητα .των τοξικομανών.Υγειονομικό συναγερμό σήμανε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρεάς Λοβέρδος, ο οποίος ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι θα μοιραστούν δωρεάν σύριγγες, σε μία προσπάθεια να μπει φρένο στην κοινή χρήση συριγγών μεταξύ των τοξικομανών, που έχει ως συνέπεια την μετάδοση του ιού.

Είναι ενδεικτικό ότι πέρσι είχαν εντοπιστεί 14 νέα περιστατικά χρηστών ενδοφλέβιων ουσιών, οι οποίοι είχαν μολυνθεί από τον ιό HIV, φέτος όμως ο αντίστοιχος αριθμός σκαρφάλωσε στους 190 χρήστες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) φέτος καταγράφτηκαν εφτά νέοι ασθενείς ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού, με τους λοιμωξιολόγους να κάνουν λόγο για αύξηση της νόσου κατά 50% σε σχέση με πέρσι.

Παράλληλα, η νόσος θερίζει τις παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες – σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ μόνον στην Αττική λειτουργούν χωρίς άδεια τουλάχιστον 600 οίκοι ανοχής. Και όπως φαίνεται μερίδα των πελατών τους δεν κάνει χρήση προφυλακτικών.

Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Υγείας έκανε έκκληση στους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης ώστε να μην «εισβάλλει ο ιός στην ελληνική οικογένεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου