Subscribe:

Ads 468x60px

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ!!!







Σε ταινία επιστημονικής φαντασίας παραπέμπουν τα όσα έζησε 48χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης, ο οποίος πείστηκε ότι
υπάρχει ειδικό βερνίκι, που μπορεί να μετατρέψει πράσινα χαρτάκια σε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Με αυτόν τον τρόπο, οι τρεις εμπλεκόμενοι στην απάτη, απέσπασαν από τον 48χρονο συνολικά το ποσό των 7.000 ευρώ.
Δεν είναι ο πρώτος και σίγορα δεν θα είναι ο τελευταίος που πέφτει σε παρόμοια απάτη επίδοξων «αλχημιστών» που υπόσχονται την δημιουργία χαρτονομισμάτων από ειδικά μελάνια, βερνίκια ή άλλα «μαγικά».
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες Νιγηριανοί, προσέγγισαν μέσω μιας γυναίκας, που αναζητείται, τον 48χρονο και τον έπεισαν ότι με τη χρήση ειδικών υλικών που κατείχαν, και με χαρτονομίσματα των 100 ευρώ που θα τους προσκόμιζε μπορούσαν να αποχρωματίσουν δύο ισομεγέθη ομοιώματα χαρτονομισμάτων, τα οποία υποτίθεται ότι ήταν χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και τα είχαν εισαγάγει από τη χώρα τους.
Η σύλληψη των δύο αλλοδαπών έγινε στο πλαίσιο προσυμφωνηθέντος ραντεβού στο κέντρο της πόλης, που είχε κλειστεί έτσι ώστε ο 48χρονος, που είχε ήδη δώσει 7.000 ευρώ, να τους δώσει το επιπλέον χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο.
Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ως υλικά για τον αποχρωματισμό των βαμμένων χαρτονομισμάτων: γάζες, βαμβάκι, δύο σύριγγες με υγρό για τον αποχρωματισμό και πράσινα χαρτιά στο μέγεθος χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου