Subscribe:

Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ !!!








Απίστευτες αποκαλύψεις στη δίκη των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή τη 18χρονη ομογενή Κίρστι Θεολόγου προκαλούν ανατριχίλα.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει όχι μόνο τη Νότια Αφρική αλλά

 όλη την υφήλιο και τα διεθνή ΜΜΕ είχαν ασχοληθεί εκτενώς με την κτηνωδία μερικών νεαρών, που αποφάσισαν να θυσιάσουν ένα 18χρονο κορίτσι στο Σατανά.
Την περιέλουσαν με πετρέλαιο και την έκαψαν ζωντανή.
Η Κίρστι δεν άντεξε και λίγες μέρες μετά την επίθεση, έφυγε από τη ζωή. Οι δολοφόνοι της, οδηγήθηκαν στη φυλακή και τώρα, αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη.
Οι μαρτυρίες στη δίκη τους προκαλούν την ίδια ανατριχίλα με το έγκλημά τους. Η αποκάλυψη πως δεν ήθελαν μόνο να θυσιάσουν τη 18χρονη, αλλά και να φάνε τις σάρκες της, άφησε άφωνους τους πάντες στο δικαστήριο.
Όλα ήρθαν στο φως μέσα από την κατάθεση της Μπερναντέτ Λόκχαρτ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso. Η γυναίκα επικαλέστηκε όσα της είπε το 16χρονο κορίτσι που ήταν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα και κατηγορείται για συνεργεία. Σύμφωνα με την κατηγορούμενοι, οι σατανιστές ήθελαν να φάνε τις σάρκες της Κίρστι και να κάνουν σατανιστικό τελετουργικό βασισμένοι στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.
«Εγκέφαλος» του εγκλήματος ο Λίντον Βάγκνερ. Μαζί του στο εδώλιο κάθονται οι: Ρόμπιν Χάργουντ, Λέστερ Μούντλι, Τζέρεμι Κινγκ και Χάρβεϊ Ίσα.
Οι δράστες (μεθυσμένοι και υπό την επήρεια χασίς) προσπάθησαν να πείσουν τη 18χρονη να βγάλει τα ρούχα της, αλλά εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Είχαν ανάψει ένα κερί και σχημάτισαν με πέτρα στο έδαφος ένα μεγάλο τρίγωνο, πάνω από το οποίο προσευχήθηκαν.
Ο ντετέκτιβ της αστυνομίας Τζόζεφ Γέντε είπε ότι μετά την προσευχή, ο Κινγκ άρχισε να σφίγγει το λαιμό της Κίρστι, ενώ ο Μούντλι της έδενε τα χέρια με σχοινί. Όταν η φίλη της Γκράμερ, που ήταν παρούσα- προσπάθησε να επέμβει, ο Βάγκνερ την άρπαξε, της έσφιξε το λαιμό και την άφησε αναίσθητη.
Και στράφηκε στην Κίρστι. Τη χτύπησε στο κεφάλι με μια πέτρα μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της. Μετά, την έλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά.
Όταν η 16χρονη κατηγορούμενη Ρώτησε τον Βάγκνερ γιατί χτύπησε την κοπέλα με την πέτρα (με την οποία νωρίτερα είχε σχηματίσει το τρίγωνο στο έδαφος), εκείνος της απάντησε πως επρόκειτο για σατανιστικό τελετουργικό και επανέλαβε στίχους από την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου