Subscribe:

Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΓΔΥΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ " ΘΑ ΣΑΣ Γ...ΟΛΕΣ '' !!!











Ένα απίστευτο θρίλερ έζησαν επιβάτες του ΚΤΕΛ  Λαμίας χθες βράδυ
Δεν μπορούσαν να φανταστούν τον εφιάλτη που έζησαν, οι
 επιβάτες του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 20:00΄από Αθήνα προς Λαμία. Το περιστατικό περιέγραψε επιβάτιδα του λεωφορείου στο LamiaReport

Μέσα στο λεωφορείο ήταν περίπου 20 επιβάτες. Οι περισσότερες γυναίκες και μάλιστα νεαρής ηλικίας, φοιτήτριες. Μόλις το λεωφορείο βγήκε στην εθνική οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών,  σηκώθηκε επάνω και άρχιζε να φωνάζει δυνατά. << Φέρτε μου ένα καλό μ.... να το γ..... , Θα σας π..... όλες εδώ μέσα και μετά θα κάτσω να με γ..... και εμένα, όλοι οι άντρες.>> Ταυτόχρονα φωνάζοντας όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, έσχιζε τα ρούχα του και έμεινε με το εσώρουχο.

Επιβάτες, οδηγός και εισπράκτορας έπαθαν σοκ. Ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά ήταν στην εθνική οδό με έναν τρελό μέσα στο λεωφορείο, που εκτός από αυτά που έλεγε, έσκιζε τα καθίσματα και τα μαξιλαράκια, προκαλώντας καταστροφές στο λεωφορείο.

Εκεί όμως που όλοι πάγωσαν, ήταν όταν μια επιβάτης είδε στην τσέπη του πεσμένου μπουφάν του 45χρονου ένα ψαλίδι. Ευτυχώς κατάφερε και το έσπρωξε με το πόδι της κάτω από το κάθισμα και προσεύχονταν να έρθει γρήγορα η αστυνομία.

Κανείς δεν ήξερε τι μπορεί να κάνει από στιγμή σε στιγμή ο άγνωστος άνδρας, που δεν είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα και δεν γνώριζαν πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι.

Το λεωφορείο πήγαινε πολύ σιγά και λίγο αργότερα κάπου σταμάτησε. Ο άγνωστος άνδρας έλεγε ότι δεν έχει πρόβλημα με την αστυνομία αρκεί να μην έλθει με την σειρήνα αναμμένη.
Όλο το σκηνικό κράτησε πάνω από 40 λεπτά μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και να τον "παραλάβουν".

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο οδηγός με τον εισπράκτορα και κάποιοι από τους επιβάτες, που ήταν πιο ψύχραιμοι, προσπαθούσαν να του μιλήσουν και να τον ηρεμήσουν, ώστε να κερδίσουν χρόνο μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς από τους 20 περίπου επιβάτες δεν θα ξεχάσει το επεισοδιακό ταξίδι που ευτυχώς δεν είχε ακόμη πιο δυσάρεστη τροπή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου