Subscribe:

Ads 468x60px

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ!!!








Επεισοδιακή επιστροφή είχε ένα ζευγάρι από την Αγγλία, καθώς από το αυτοκίνητο βγήκε ζωντανή μόνο η σύζυγος. Η Caroline Meeking τράβηξε το χειρόφρενο, την στιγμή που ο άντρας της είχε αναπτύξει ταχύτητα 60 χμ/ώρα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να βρει άδικο θάνατο.

Το αντρόγυνο επέστρεφε.... στο σπίτι του, ύστερα από έξοδο που είχε πιο πριν στην περιοχή Dorset. Εκεί κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μαζί με ένα ζευγάρι που μόλις είχε γνωρίσει. Στο δρόμο του γυρισμού το ζευγάρι είχε ένα καβγά και όταν ο σύζυγος δήλωσε στην γυναίκα του ότι θα την εγκαταλείψει, εκείνη οργισμένη αποφάσισε να τραβήξει το χειρόφρενο του αυτοκινήτου.

Το όχημα κατέληξε στην άλλη μεριά του δρόμου, όπου και συγκρούστηκε με ένα Rover με ταχύτητα 50 χμ. Ο σύζυγος πέθανε ακαριαία από τη σύγκρουση, ενώ η γυναίκα που επέζησε κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Στην ακρόαση της υπόθεσης, η Meeking δήλωσε, ότι εκείνη ευθύνεται για το θάνατο του συζύγου της, αλλά το μόνο που ήθελε ήταν να σταματήσει το αυτοκίνητο.

"Συγνώμη, εγώ φταίω για όλα. Νόμιζα ότι το αυτοκίνητο σταδιακά θα σταματούσε.", είπε η σύζυγος.
Ακόμα, τόνισε ότι δεν έχει καμία γνώση από αυτοκίνητα και αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν έχει καταλήξει ακόμα σε οριστική απόφαση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου