Subscribe:

Ads 468x60px

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 20 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ!!!

 

 

 

 

Το πρόσωπο του ήταν τόσο τρομακτικό που κάθε φορά που περπατούσε στο δρόμο, τα μικρά παιδιά κρύβοντας πίσω από τις μαμάδες τους. Ο λόγος για τον πρώην στρατιώτη Mitch Hunter ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο του, πριν από δέκα χρόνια, στην προσπάθεια του να σώσει μια κοπέλα από βέβαιο θάνατο.
Συγκεκριμένα, ο Hunter, είχε συγκρουστεί ενώ οδηγούσε με άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να καταλήξει σε πυλώνα ρεύματος εντάσεως 10,000 βολτ. Το μόνο που σκέφτηκε όμως εκείνη τη στιγμή ήταν να απεγκλωβίσει την κοπέλα που βρισκόταν στο άλλο αυτοκίνητο. Και πράγματι της έσωσε τη ζωή με κόστος όμως τα εγκαύματα στο πρόσωπο του, αφού χιλιάδες βολτ διαπέρασαν όλο του το κορμί.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το μαρτύριό του. O Hunter υπεβλήθη σε είκοσι συνολικά διορθωτικές επεμβάσεις προκειμένου να αλλάξει την εικόνα του προσώπου του, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να υποβληθεί σε ολική μεταμόσχευση προσώπου.
Την αφορμή έδωσε ο ερχομός του παιδιού του, καθώς όπως δήλωσε ο Hunter δεν ήθελε εκείνος να τρομάζει βλέποντας τον όπως όλα τα άλλα παιδιά. Η επέμβαση διήρκησε 14 ώρες και σε αυτήν συμμετείχαν περισσότεροι από 30 γιατροί προκειμένου να χαρίσουν στον Mitch ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο.
Ο Mitch δηλώνει ενθουσιασμένος με το νέο του πρόσωπο το οποίο κάθε μέρα που περνάει νιώθει ολοένα και πιο δικό του. Είναι άλλωστε σημαντικό όπως λέει το ότι αρχίζει να αισθάνεται τον αέρα και τη ζέστη στο πρόσωπο του, καθώς και την αφή της συζύγου του.
 


ΠΗΓΗ!!!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου