Subscribe:

Ads 468x60px

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ-ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!!







Η τρέλα πάει Βαρκελώνη. Διαβάστε για το ταξιτζή-οπαδό της Μπάρτσα που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν οι Μέσι-Μαστσεράνο ζήτησαν να τους πάει στην προπόνηση!

Όταν το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασε να περιμένει 90 ολόκληρα
λεπτά (σχεδόν όσο διαρκεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας...) για να βρει κάποιον πελάτη, ο Κάρλες Πινός δεν θα μπορούσε με τίποτα να φανταστεί πόσο διάπλατα θα του χαμογελούσε η Θεά τύχη.

Και όμως... Ο ταξιτζής-οπαδός της Μπαρτσελόνα είδε να λυτρώνεται στις καθυστερήσεις της αναμονής του, όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά στο αεροδρόμιο "Ελ Πρατ" οι Λιονέλ Μέσι και Χαβιέρ Μαστσεράνο, που η πτήση τους είχε μόλις προσγειωθεί από την Αργεντινή.

Ο ενθουσιασμός του έγινε μάλιστα ακόμα μεγαλύτερος στα επόμενα δευτερόλεπτα, όταν είδε τους δύο άσους της Μπαρτσελόνα να μπαίνουν στο ταξί του και να του ζητούν να τους μεταφέρει στο  Ciudad Deportiva για να προλάβουν την προπόνηση της ομάδας τους.
"Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν αυτοί, είχα γίνει νευρικός και είχα χάσει τα λόγια μου", τόνισε με δηλώσεις του στην καταλανική εφημερίδα "Sport", και συνέχισε:
"Ήταν ήσυχη η διαδρομή, δεν μιλούσαν πολύ οι παίκτες, κοίταζαν τα τηλέφωνά τους. Έμοιαζαν κουρασμένοι.

Η διαδρομή ήταν περίπου 10-15 λεπτών αφού το αεροδρόμιο είναι κοντά στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και δεν είχε κίνηση, όμως εμένα μου φαινόταν αιώνια επειδή είχα αυτούς τους δύο παίκτες μέσα στο αμάξι μου".


Το φινάλε της διαδρομής ήταν πάντως και το πιο εντυπωσιακό, με τον Πινός να μη διστάζει να ζητήσει από τους δύο παίκτες να γίνουν... φωτογράφοι και να τον τραβήξουν μέσω του κινητού τηλεφώνου του, με τον καθένα ξεχωριστά.

"Η αλήθεια είναι πως ο Μέσι τράβηξε αρκετά καλή φωτογραφία σε αντίθεση με τον Μαστσεράνο. Ήταν πολύ φωτεινή, δεν ήταν καλή".


Τέλος, ο ταξιτζής-φίλος των "μπλαουγκράνα" αποκάλυψε ότι ο Μαστσεράνο πλήρωσε την κούρσα (20 ευρώ) ενώ χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ημέρα ως "την καλύτερη της ζωής μου μέσα στο ταξί".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου