Subscribe:

Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΡΩΣΤΗ ΖΗΛΕΙΑ!!!








Οι υποψίες μίας γυναίκας, ότι ο σύζυγός της την απατούσε, οδήγησε σε κινητοποίηση της βρετανικής αστυνομίας, αφού εκείνος βρήκε μία ύποπτη συσκευή στο αυτοκίνητό του, που έμοιαζε με
εκρηκτικό μηχανισμ...Ο επιχειρηματίας William Sachiti ανακάλυψε μία συσκευή GPS σε μέγεθος πακέτου τσιγάρων κάτω από το όχημά του. Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή και τη σύζυγό του, Diletta Bianchini για να την ενημερώσει για την "περιπέτειά" του, την οποία όμως είχε προκαλέσει εκείνη! Η ζηλιάρα σύζυγος τελικά... ομολόγησε, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους.
Η σύζυγος του επιχειρηματία βλέποντας ότι εκείνος δούλευε μέχρι αργά, θεώρησε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Γι' αυτό, προσέλαβε έναν ιδιωτικό ερευνητή για να το παρακολουθήσει. Ο ντετέκτιβ τοποθέτησε έναν πομπό GPS στην πανάκριβη Lexus SC 430 του William Sachiti, προκαλώντας μεγάλο  πανικό. Η μετανιωμένη σύζυγος παραδέχθηκε το λάθος της, δηλώνοντας ότι "Λυπάμαι πολύ για  ό,τι συνέβη. Ήταν τεράστιο λάθος, δεν ήξερα τι έκανα."
"Η σύζυγός μου ήταν πάντα το είδος ανθρώπου που ήθελε να ξέρει πάντα πού βρίσκομαι επεδίωκε πάντα να με ελέγχει" είπε ο επιχειρηματίας.
( ΠΗΓΗ www.news.935radio.gr/ )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου