Subscribe:

Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

3 ΑΔΕΡΦΙΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!!!








Τρία αδέλφια στην Σικελία υπέστησαν την ίδια ημέρα έμφραγμα και τα δυο πέθαναν, ενώ ο τρίτος επέζησε την τελευταία στιγμή, καθώς βρισκόταν σε νοσοκομείο για να επισκεφθεί την άρρωστη μητέρα τους. Σύμφωνα με το
σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, ο 45χρονος Γκουίντο, πατέρας δυο παιδιών, έκανε πικ-νικ με την οικογένειά του σε πευκώνα, στις πλαγιές της Αίτνας όταν την ώρα του γεύματος αισθάνθηκε έναν πόνο στο στήθος και έπεσε νεκρός.
Αμέσως ειδοποιήθηκε από συγγενείς, ο μεγαλύτερος αδελφός του,  Αλμπέρτο, πατέρας τριών παιδιών όπου και έφθασε στην περιοχή.
Στη θέα του νεκρού αδελφού του άρχισε να φωνάζει και να κλαίει. Η καρδιά του δεν άντεξε. Υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.  
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο τρίτος αδελφός, ο Σαλβατόρε, βρισκόταν την ίδια ημέρα σε νοσοκομείο στην Κατάνια για να επισκεφθεί τη μητέρα τους όταν υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.
Μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν την τελευταία στιγμή.
Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα ασυνήθιστο και όπως δήλωσε γιατρός στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, πιθανότατα να υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα στην οικογένεια, το οποίο πρέπει να μελετηθεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Giornale della Sicilia, η οικογένεια Γκαροφάλο είναι πολυμελής καθώς εκτός από τους τρεις αδελφούς υπάρχουν και επτά αδελφές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου