Subscribe:

Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!









Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας Νοτιοαφρικανός δολοφονήθηκε από το κατοικίδιο του
έναν
 ιπποπόταμο το οποίο και μεγάλωνε από την ηλικία των πέντε μηνών. Ο 41χρονος Marius Els πέθανε όταν ο Humphrey the Hippo τον δάγκωσε με μανία το βράδυ του Σαββάτου. Το πτώμα του βρέθηκε δίπλα σε έναν ποταμό κοντά στην φάρμα του στην Νότια Αφρική. Στην εν λόγω φωτογραφία που τραβήχτηκε φέτος απεικονίζεται ο κος Els να καβαλά χαρούμενος την πλάτη του 1.200 κιλών κατοικίδιού του!


«Ο Humphrey είναι σαν γιος μου, Συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Την σχέση που έχουμε, οι άνθρωποι δεν μπορούν να τη καταλάβουν. Νομίζουν πως η μοναδική σχέση που μπορούν να έχουν είναι με γάτες και σκύλους. Εγώ όμως έχω σχέση με τα πιο επικίνδυνα ζώα στην Αφρική» είχε δηλώσει παλιότερα. Ο Marius Els φύλασσε στο αγρόκτημά του 20 διαφορετικά είδη εξωτικών ζώων στα οποία περιλαμβάνονται καμηλοπάρδαλη και ρινόκερος.


Μάλιστα είχε φτιάξει ειδική λίμνη για τον ιπποπόταμό του. Η επικίνδυνη πλευρά του Humphrey είχε εκδηλωθεί από τον περασμένο Μάρτιο όταν είχε επιτεθεί σε δύο κωπηλάτες.. Σημειώνεται ότι οι ιπποπόταμοι επιτίθενται στους ανθρώπους προβάλλοντας τους κυνόδοντές τους και τρυπώντας το θύμα τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου