Subscribe:

Ads 468x60px

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!!










Από μία ηλικία και μετά, τα παντρεμένα ζευγάρια που συνεχίζουν να έχουν σοβαρές ερωτικές σχέσεις προσπαθούν να απολαύσουν το 100% των επαφών τους, στο λίγο χρόνο που τους επιτρέπουν παιδιά και υποχρεώσεις. Δεν είναι έτσι ιδιαίτερα περίεργο το ότι ένα ζευγάρι 50άρηδων από τη Βρετανία "δραπέτευσαν" πρόσφατα στην Τενερίφη της Ισπανίας, για να
απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές αλλά και ο ένας τον άλλον, όσο εντονότερα μπορούσαν.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, μάλιστα, όταν και βρέθηκαν να ερωτοτροπούν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, έφτιαχναν μία ανάμνηση που θα κρατήσει μία ζωή. Οχι όμως για το λόγο που θα περίμενε κανείς.
Σε κάποια στιγμή η 49χρονη σύζυγος έφυγε από την κουπαστή του μπαλκονιού και έπεσε στο κενό. Ευτυχώς, η συγκεκριμένη πλευρά του κτιρίου είχε μία σειρά από μεταλλικές δοκούς, οι οποίες επιβράδυναν την πτώση της και τελικά σφήνωσε ανάμεσά τους με το κεφάλι προς τα κάτω, σχετικά ελαφρά τραυματισμένη και λίγο πριν φτάσει στο έδαφος, επάνω από την σκάλα της εισόδου.
Ο πόνος στον σπασμένο δεξιό της αστράγαλο σίγουρα δεν ήταν αυτό που σκεφτόταν η άτυχη κυρία, ειδικά όταν έφτασαν οι πυροσβέστες για να την απεγκλωβίσουν, καθώς ήταν ολόγυμνη. Παρέμεινε μάλιστα στην ίδια θέση για αρκετή ώρα, μέχρι να απεγκλωβιστεί.
Στο χώρο έφτασε ασθενοφόρο για να την παραλάβει και τελικά και η αστυνομία, καθώς η σειρήνα του πρώτου είχε χαλάσει και κλήθηκε περιπολικό για συνοδεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου