Subscribe:

Ads 468x60px

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΕ ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ!!!









Είναι από τις ειδήσεις που σοκάρουν ... τόσο για το θράσος και την ανευθυνότητα κάποιων ανθρώπων, όσο και για την αφέλεια κάποιον άλλων. Και επειδή η ιστορία είναι περίεργη και πολύπλοκη, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...Η γυναίκα που...βλέπεις στις φωτογραφίες, καταρχήν δεν είναι γυναίκα.... Είναι άντρας που έγινε γυναίκα, δηλαδή τρανσέξουαλ. Μέχρι εδώ καλά (λέμε τώρα). Σίγουρα όμως δεν σου έκανε εντύπωση αυτό. Σου έκανε εντύπωση η αποκρουστική και ...αφύσικα μεγάλη περιφέρειά της!

Η "γυναίκα" αυτή συνελήφθη και κατηγορείται ότι

 παρίστανε τον πλαστικό χειρουργό και έκανε επικίνδυνες ενέσεις με κοκτέιλ ...οικοδομικών υλικών σε γυναίκα, το οποίο αποτελείτο από τσιμέντο, ναι καλά διάβασες, τσιμέντο, σούπερ κόλα και υλικό που κολάνε τα λάστιχα των αυτοκινήτων!



Τις ενέσεις από το πραγματικά... εκρηκτικό μείγμα τις έκανε για να αυξήσει και να στρογγυλέψει τα οπίσθια της αφελούς ασθενής της και μάλιστα την χρέωσε 800 ευρώ.. Η ασθενής όπως ήταν αναμενόμενο, εκτός ότι είχε μετά την "επέμβαση" φρικτούς πόνουςσε όλο της το σώμα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της...
Όπως φαίνεται όμως και στην φωτογραφία τις ίδιες ενέσεις έκανε και στα δικά της οπίσθια έχοντας αυτά τα ...τραγικά αποτελέσματα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι απεγνωσμένες προσπάθειες γυναικών να κάνουν τα οπίσθιά τους στρογγυλά και τέλος πάντων ελκυστικά για τους άντρες, καταφεύγουν σε μη ενδεδειγμένες μεθόδους που μπορεί να τους κοστίσουν ακόμα και τη ζωή τους. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα γυναικών που πέθαναν πάνω στο νόμιμο ή παράνομο χειρουργικό τραπέζι. Αλλά σίγουρα η υπόθεση του θύτη, θύματος της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι από τις πιο κραυγαλέες!

Δες την φωτογραφία που δημοσίευσε η daily mail, με τα υλικά (τσιμέντο κλπ) με τα οποία έκανε την "επέμβαση" ο (η) ψευτογιατρός! Απίστευτο πραγματικά!





ΠΗΓΗ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου