Subscribe:

Ads 468x60px

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2030?

 

 

 

 

 

Με τη ματιά της Ελληνοφρένειας

Ποιος θα κυβερνά τον τόπο το 2030; Τι κατάσταση θα επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο; Ποιος θα έχει πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο; Αυτά και άλλα σημαντικά ερωτήματα που… απασχολούν τους πολίτες «απαντά» η Ελληνοφρένεια!

Πρωθυπουργός: Περσέας Γεωργιάδης.
Γιος του παλιού ακροδεξιού πολιτικού Άδωνι Γεωργιάδη ο Περσέας ανέλαβε τα ινία του ΛΑΟΣ το 2028 διαδεχόμενος τον θείο του Λεωνίδα. Στις εκλογές του 2029 αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό 64,2%

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την υποστήριξη όλων των κομμάτων της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα την Άνοιξη του 2027. Στην τελετή ορκωμοσίας του, μάλιστα, παρευρέθηκαν ο πατέρας του Κωνσταντίνος και αδερφή του Ντόρα η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής έκλεγε.

Πρώτο σε τηλεθέαση σίριαλ: Το ρετιρέ.

Το Μέγκα μετά από 21 χρόνια αποφάσισε να βγάλει από το σιρτάρι του το σκονισμένο σενάριο του Γ. Δαλιανίδη το οποίο και ξαναγυρίζει, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Λέχου και τον Χριστόφορος Παπακαλιάτη. Τη μουσική της σειράς υπογράφει ο Γ. Νταλάρας.

Πρωταθλήτρια ομάδα στο ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός.
Το 23 συνεχόμενο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Το αντίπαλο δέος, ο Παναθηναϊκός, μοιάζει ανίκανος να αντιδράσει καθώς η παγκόσμια στροφή σε ανανεώσιμες πηγές ενέργεια και απεξάρτηση από το πετρέλαιο οδήγησε τον πρίγκιπα Σουλτάν στη χρεοκοπία.

Κοινωνικά: Το πολύκροτο διαζύγιο Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη είναι γεγονός.

Μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και 8 παιδιά που απέκτησαν μαζί, το ζευγάρι με ένα λιτό δελτίο τύπου, ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει πλέον χωριστούς δρόμους.

Οικονομικά: Αποχώρηση της Τρόικα από την Ελλάδα, φοροελαφρύνσεις.

Στο 35 από 40 τοις εκατό αναμένεται να μειωθεί ο ΦΠΑ εντός του έτους. Οι ελεγκτές της Τρόικα αποχώρησαν από την Ελλάδα το 2028 και το δημόσιο χρέος της χώρας αγγίζει πια μόλις τα 3,2 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Τηλεοπτικά: Διευθύντρια στο Μέγκα η Βέφα Αλεξιάδου.

Σε μια δύσκολη στιγμή για το κανάλι, η πολύπειρη μαγείρισσα αναλαμβάνει την διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού. Έξαλλος ο μέχρι πρότινος διευθυντής Μ. Καψής απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ ο Γ. Πρετεντέρης αρνούμενος να συνεργαστεί με την συμπαθέστατη παρουσιάστρια παίρνει μεταγραφή στον Ριζοσπάστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου