Subscribe:

Ads 468x60px

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΩΣ '' ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΣΕΞ '' ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!








Τη συγκλονιστική της ιστορία αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο η Tanya Kach. Πρόκειται για μία γυναίκα που έζησε κρυμμένη επί 10 χρόνια ως «σκλάβα του σεξ» στα χέρια ενός άντρα που είχε τον απόλυτο έλεγχο πάνω της.Πλέον έχουν περάσει άλλα 10 χρόνια από τότε που κατάφερε να βρει τον δρόμο της σωτηρίας και...έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο αμερικανικό κανάλι CBS.

Περιέγραψε τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε στο σπίτι του Thomas Hose, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας στο σχολείο της στην Πενσιλβάνια, από το οποίο και την πήρε όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

Εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για το μικρό κορίτσι: οι γονείς της χώριζαν, η μητέρα της είχε εξαφανιστεί και εκείνη έμενε με τον πατέρα της που δεν της έδινε καμία σημασία.

Αυτός ο συνδυασμός την έκανε το τέλειο θύμα για τον Thomas Hose. Την προσέγγισε ως φίλος, της μίλαγε, την προστάτευε και προσπάθησε να ξεκινήσει σχέση μαζί της. Η Kach είπε: «Ασκούσε εξουσία επάνω μου με την προσοχή που μου έδειχνε, ακόμα και με τη στολή που φόραγε. Με έκανε να τον εμπιστευτώ».

Ετσι την έπεισε να το σκάσει από το σπίτι και να πάει να μείνει μαζί του. Από τότε άρχισε ο εφιάλτης: την έκρυψε σε ένα δωμάτιο για 10 ολόκληρα χρόνια και παρά το γεγονός ότι οι γονείς του έμεναν στο ίδιο σπίτι δεν την πήραν χαμπάρι ποτέ.

Μέσα στο δωμάτιο της έβαλε ένα κουτί για να κάνει την ανάγκη της, ενώ τα Χριστούγεννα που καλούσε κόσμο στο σπίτι, την κλείδωνε μέσα σε μία ντουλάπα για να μην την ακούσει κανείς.

Με τα χρόνια κατάφερε να τον πείσει να της επιτρέπει να βγαίνει λίγο στην αυλή, ενώ εκείνος την απειλούσε ότι αν προσπαθούσε να το σκάσει θα την σκότωνε.

Η κοπέλα έκανε κρυφά έναν φίλο από το διπλανό σπίτι και του είπε την ιστορία της. Εκείνος αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και ο Thomas Hose συνελήφθη.

Η Tanya Kach ακόμα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις τραγικές στιγμές που έζησε, ενώ φρόντισε να τις αποτυπώσει και σε ένα βιβλίο για να μάθει ο κόσμος την ιστορία της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου