Subscribe:

Ads 468x60px

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ!!!






Η ήττα με κάτω τα χέρια από τον ΟΦΗ βάρυνε ιδιαίτερα το κλίμα στην ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου να ανακοινώνει στους παίκτες μια απόφαση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», λοιπόν, έδωσε εντολή στους νεαρούς παίκτες της ομάδας να γυαλίζουν τα παπούτσια των μεγάλων (!), θεωρώντας ότι η συμπεριφορά των πρώτων δεν αρμόζει στο μέγεθος της ΑΕΚ.«Κάποιοι από εσάς δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και κάποιοι πρέπει να μάθουν να σκέφτονται διαφορετικά για την ΑΕΚ», ήταν η ατάκα του Κωστένογλου, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να... μοιράζει αρμοδιότητες.
Έτσι, ο Μανωλάς θα γυαλίζει τα παπούτσια του Δέλλα, ο Χέλγκασον του Γεωργέα, ο Τσουκαλάς του Βάργκας, ο Γκέντσογλου του Καφέ, ο Μπέλεκ του Λυμπερόπουλου και ο Δωριάδης με τον Μοσχονά των Αραμπατζή και Κωνσταντόπουλου.
Παράλληλα, ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε εντολή, να υπάρχει σε καθημερινή βάση κάποιος παίκτης που θα ελέγχει αν χρειάζονται γυάλισμα και τα παπούτσια του τραυματία Γκούντγιονσεν!
Είναι μάλλον περιττό να τονισθεί ιδιαίτερα ότι η συγκεκριμένη κίνηση χαρακτηρίζεται επιεικώς «ασυνήθιστη» και πλέον αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι οι επιπτώσεις που θα έχει στην ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» και, μάλιστα, μετά από ένα τόσο ηχηρό «χαστούκι», όσο ήταν αυτό της ήττας στο Ηράκλειο.
Ίσως, μάλιστα, να μην είναι και η πλέον ενδεδειγμένη ενέργεια ενός προπονητή στο ξεκίνημα της θητείας του στον πάγκο μιας ομάδας για να αντιμετωπίσει τα κρούσματα απειθαρχίας ή αδιαφορίας των παικτών του.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου