Subscribe:

Ads 468x60px

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ!!!





Όποιος είπε πως το σεξ δεν βλάπτει, τότε δεν έχει ακούσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση μιας 30χρονης γυναίκας από την Αγγλία, που βρέθηκε νεκρή από καρδιά, λόγω αυνανισμού!
Συγκεκριμένα η Nichola Paginton βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ δίπλα της ο φορητός υπολογιστής της έπαιζε πορνό. Ακόμα δίπλα της βρισκόταν ένα σεξουαλικό αντικείμενο.
Ένας παθολόγος αναφερόμενος στο γεγονός, είπε πως η άτυχη γυναίκα μάλλον πέθανε από καρδιακή αρρυθμία, στην οποία συνέβαλε η όλη της σεξουαλική κατάσταση.
Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και ο ιατροδικαστής που ερευνούσε την υπόθεση, πως ο θάνατός της συνδέεται σε μεγάλο ποσοστό με τον αυνανισμό της.Ο επιθεωρητής Gavin Webb είπε πως την αστυνομία κάλεσε ο εργοδότης της άτυχης κοπέλας, μιας και είχε εξαφανιστεί για μέρες.
Όταν έφτασε στο σπίτι της ο εργοδότης της Nichola χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση. Τότε με την βοήθεια ενός γείτονα πρόσεξαν την νεκρή κοπέλα μέσα από του κουρτίνες, να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τη γάτα δίπλα της.
Μόλις μπήκαν μέσα συνειδητοποίησαν πως η Paginton ήταν νεκρή ενώ ο υπολογιστής ήταν στο πλάι της, τον οποίο και μετακίνησαν για να σηκώσουν το πάπλωμα και να αντικρίσουν το γυμνό κορμί της κοπέλας με έναν δονητή δίπλα της, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσαν στην αστυνομία, είπε ο επιθεωρητής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου