Subscribe:

Ads 468x60px

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

SUPER ΗΡΩΑΣ ΣΤΟ ΣΙΑΤΛ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!








  Ένας άντρας νυμένος με κιτρινόμαυρη στολή και μάσκα σούπερ ήρωα, κυκλοφορεί στις γειτονιές του Σιάτλ των ΗΠΑ και αποδίδει δικαιοσύνη! Πριν από λίγες ημέρες ο Φοίνιξ Τζόουνς, όπως είναι το ψευδώνυμό του, οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της επίθεσης σε τέσσερα άτομα, την ώρα που έφευγαν από νυχτερινό κέντρο του Σιάτλ.
  Εκεί αποκαλύφθηκε όχι μόνο το όνομά του, Μπέντζαμιν Φόντορ, αλλά και το αληθινό του πρόσωπο αφού υποχρεώθηκε να βγάλει την μάσκα του! Κατά την διάρκεια της ακρόασης, ένας εκ των δικαστών ζήτησε από τον Τζόουνς να βγάλει τη μάσκα του, κι εκείνος υπάκουσε στην εντολή. Την ώρα μάλιστα που τελείωσε η ακρόαση στο δικαστήριο, έσκισε και το πουκάμισο που φορούσε και αποκάλυψε την κιτρινόμαυρη στολή του σούπερ "ήρωα"!
  Ο 23χρονος "σούπερ ήρωας", είναι ηγέτης του Κινήματος Σούπερ Ηρώων της Rain City, και δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να καταδιώκει τους εγκληματίες! "Θα συνεχίσω να περιπολώ με την ομάδα μου, ίσως κι απόψε", δήλωσε ο "σούπερ ήρωας" στους Seattle Times βγαίνοντας από το διακστήριο. "Είμαι σαν όλους τους άλλους. Η μόνη διαφορά είναι ότι προσπαθώ να σταματήσω την εγκληματικότητα στην γειτονιά μου", πρόσθεσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου