Subscribe:

Ads 468x60px

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΤΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ Η HALLE BERRY!!!








Μία συζήτηση για την γνωστή ηθοποιό Halle Berry και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Catwoman" μπορεί να αποβεί μοιραία. Ένα βρετανικό φέρυ μπόουτ συγκρούστηκε με ένα γαλλικό ψαράδικο, ενώ ο καπετάνιος του δεύτερου έχασε την ζωή του.
Το δυστύχημα αποτελεί αμέλεια του καπετάνιου του καταμαράν Condor Vitesse. Αυτός αστειευόταν μαζί με συναδέλφους του για την χολυγουντιανή σταρ, όταν το επιβατηγό πλοίο διέσχιζε το κανάλι με μεγάλη ταχύτητα και ελάχιστη ορατότητα προς το μέρος του καταμαράν.
Ο καπετάνιος και το καταρτισμένο πλήρωμα δεν εντόπισαν την παρουσία του πλοίου σε δύο διαφορετικά ραντάρ.

 
Την ίδια ώρα, η κόρνα ομίχλης του γαλλικού σκάφους είχε απενεργοποιηθεί, αφού θεώρησαν ότι ο ήχος των μηχανών θα ήταν αρκετός να ειδοποιήσει άλλα σκάφη στην γύρω περιοχή.
Η συζήτηση για την ηθοποιό τους είχε απορροφήσει τόσο που δεν είχαν ιδέα για την ύπαρξη του άτυχου πλεούμενου μέχρι μερικά λεπτά πριν από την πρόσκρουση. Το γαλλικό ψαράδικο άνοιξε στα δύο μετά την σύγκρουση και έστειλε τους 3 επιβάτες στο νερό, ενώ στέρησε την ζωή από τον 42χρονο καπετάνιο.

 
Η έρευνα που έγινε πάνω στο δυστύχημα ανέφερε ως αίτια, την συμπεριφορά του καπετάνιου του φέρυ μπόουτ και την μειωμένη ορατότητα λόγω της ομίχλης.
Παράλληλα, ο πλοίαρχος και ο πρώτος αξιωματικός απαλλάχθηκαν το καθηκόντων τους, ενώ διεξάγεται μία δεύτερη διαδοχική έρευνα για τα αίτια της πρόσκρουσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου